Naar DEZE duetten kijken wij uit in ‘The Masked Singer’: «Ik heb er keiveel zin in!»

In ‘The Masked Singer’ maken Miss Poes, Wolf, Konijn, Ridder en Koningin vanavond hun wederopwachting. Aan welke duetten mogen we ons verwachten?

door
Redactie Online
Leestijd 3 min.

De tiende show staat in het teken van ‘the return of Miss Poes, Wolf, Konijn, Ridder en Koningin’. De vijf Masked Singers uit de vorige seizoenen keren nog één keer terug om in duet te gaan met de vijf resterende Masked Singers uit het huidige seizoen: Hippo, Foxy Lady, Champignon, Tovenaar en Raaf. Dat doen ze bovendien zonder te weten wie er achter de maskers schuilgaat. Ook zij speuren deze week dus mee naar de echte identiteit van de gemaskerden.

Foxy Lady en Wolf

De tien gemaskerden trappen de show vrijdag samen af met ‘Firework’ van Katy Perry. «Onze Masked Singers zingen vanavond geen duel, maar een duet», kondigt Jens Dendoncker aan in een persbericht van VTM. «Dat is één letter en een wereld van verschil. Sandra Kim, Loredana, CAMILLE, Kevin Janssens en Conner Rousseau maken een comeback en zingen samen met de overgebleven Masked Singers. Het worden vijf bijzondere duetten, want ze hebben niet samen gerepeteerd en weten dus niet wie er in de pakken zit. Een soort ‘Blind Getrouwd’, maar dan met liedjes en zonder drama achteraf.»

«Ik mag terug in mijn Miss Poes-pak kruipen! Miauwkes, ik heb er keiveel zin in!», klinkt het bij CAMILLE. Zij zingt ‘2 Be Loved’ van Lizzo in duet met Hippo. «Ik vind de combinatie Miss Poes en Hippo de beste ooit. Wij lijken zelfs een beetje op elkaar, het is gewoon een match. Maar in al die keren dat ik al op het podium stond heb ik nog nooit naast iemand gestaan waarvan ik niet wist wie het was (lacht)

Foxy Lady en Wolf zingen samen ‘You’re The One That I Want’ uit de film Grease. «Stiekem hoopte ik wel om met Foxy Lady een duet te zingen», aldus Kevin. «Ik ga niet alleen zingen, maar ook de snuffelneus van Wolf gebruiken om eens goed aan Foxy Lady te snuffelen.»

Koningin en Raaf

Loredana, die transformeert tot Ridder, vormt dan weer een duo met Tovenaar om ‘One’ van U2 te zingen. «Ik ben héél blij dat ik terug Ridder mag zijn. Ik zie Ridder al voor mij samen met Tovenaar, ze hebben allebei iets mysterieus. Benieuwd hoe dat gaat klinken.»

Minstens even mysterieus is de vorstelijke Raaf, die in duet gaat met de queen van The Masked Singer: Koningin. «Natuurlijk ben ik blij om hier te zijn en terug te zingen», aldus Sandra Kim. «Het is nu twee jaar geleden dat ik hier stond. Het pak heb ik niet gemist, het is enorm zwaar.» Koningin en Raaf zullen ‘Try’ van P!NK brengen.

En dan is er nog de comeback van Conner Rousseau, die in de huid kruipt van Konijn. «Yo! Yo! Yo! Dit is Conner aka Konijn», klinkt het. «Het is lang geleden, ik heb wel wat stress. Maar ik ben blij om nog eens Konijn te mogen zijn, het is weer eens even iets anders.» Konijn zingt hand in hand met Champignon ‘Get Down’ van Backstreet Boys.