Natalia openhartig over ex met bizar kantje: «Daarom is hij ook mijn lief niet meer»

Natalia Druyts praat in een interview eerlijk over haar liefdesleven. «Ik ben al belogen en bedrogen», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Vorige week verscheen het gloednieuwe album van Natalia: ‘Hallelujah to the Beat’. Daarin bezingt ze de liefde, voor haar verloofde Frederik, voor haar kinderen én voor het leven. «Mijn muziek is een afspiegeling van de periodes waar ik als mens door ga. Vroeger zong ik vaker over relatiebreuken en de pijn, de miserie en het drama die daarbij komen kijken. Dat is deze keer niet het geval. Ik voel me op dit moment meer vrouw dan ooit, ben zelfverzekerd en tevreden met mijn leven. Dat stralen mijn nieuwe songs uit, denk ik», vertelt ze in Dag Allemaal.

Bedrog

Maar de 42-jarige zangeres kende dus niet altijd evenveel geluk in de liefde en het leven. Dat leerde ze op de harde manier. «Ikzelf geef me in een relatie volledig, het ligt niet in mijn aard om iemand te bedriegen. Ik maakte het ook altijd eerst uit met een lief voor ik iets met iemand begon. Helaas heb ik verschillende partners gehad die dat anders zagen. Ik ben al belogen en bedrogen, en dan heb ik het niet per se over vreemdgaan. Sommige mannen kúnnen het gewoon niet, respectvol met een vrouw omgaan», zucht ze.

Gebrek aan respect

Een van haar exen spande - wat een gebrek aan respect betreft - de kroon. «Er bestaan mensen die ervan genieten om anderen te zien vallen. Zo heb ik ooit een lief gehad dat lachte met gehandicapten. Ik werd daar echt zot van, onder meer daarom is hij ook mijn lief niet meer. (lacht) Hij is trouwens ook het enige ex-lief dat niet meer tegen mij spreekt», besluit ze.