‘Never Have I Ever’ releaset laatste seizoen: bekijk hier de recap van seizoen drie (video)

Vandaag verschijnt het vierde seizoen van de Netflix-serie ‘Never have I ever’ op Netflix! Goed en slecht nieuws tegelijk voor de fans, want dat betekent meteen ook het laatste deel van de reeks. In de laatste tien afleveringen zullen we een eindelijk een antwoord krijgen op de vraag die ons al drie seizoenen in de ban houdt: kiest Devi voor Ben of Paxton?

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Volgens het gewoonlijke patroon van ‘Never Have I Ever’ speelde Devi in het derde seizoen alweer pingpong tussen haar love interests. Nood aan een recap? Bekijk hier seizoen drie in drie minuten!

Team Daxton of Bevi?

Seizoen drie begon goed voor Team Daxton (Devi + Paxton), want de twee waren een feit. Maar Devi zou Devi niet zijn als haar relatiestatus niet na elke twee afleveringen veranderde. Ben op zijn beurt was eerst samen met Anissa, maar die laatste heeft het uitgemaakt omdat Ben volgens haar meer gevoelens heeft voor Devi. Tussendoor vormde Devi nog een stelletje met Des, de zoon van Raya, die een vriendin is (of beter: was) van Devi’s moeder. Kan je nog volgen? Maar die relatie eindigde as usual even snel als ze ontstaan was. Het seizoen eindigde dan weer goed voor Team Bevi (Ben + Devi). Wat tussen die twee gebeurd is, zal in dit laatste seizoen duidelijk worden.

Aangezien seizoen vier het laatste van ‘Never Have I Ever’ is, komen we hopelijk te weten wie onze favoriete Indisch-Amerikaanse tiener Devi-nitief kiest. Het antwoord staat nu op Netflix!