Niels Destadsbader peter van baby van ex-vriendin: «Tranen van trots en blijdschap»

Niels Destadsbader is gevraagd om peter te worden van het kindje van zijn ex Nele. Dat deelde hij verheugd mee op Instagram.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In 2017 raakte bekend dat Niels Destadsbader na een jarenlange relatie gebroken had met Nele Christiaens. De 34-jarige zanger en presentator bleef wel nog goed bevriend met de 35-jarige blondine, die onlangs beviel van een dochtertje.

Peterschap

En van dat meisje, Dréetje, is Niels nu peter. «Neleke en ik. Zes jaar een koppel geweest, vier jaar samengewoond», legt hij uit op Instagram. «Als goeie vrienden uit elkaar gegaan en dat onderweg ook altijd gebleven. Tot ze mij twee maanden geleden vroeg om peter te worden van haar dochtertje. Tranen. Van trots. Trots en blijdschap», schrijft hij.

In goede handen

«Omdat we onderweg altijd respect bleven hebben voor elkaar. Omdat we nog altijd dankbaar zijn voor de kansen die we elkaar toen hebben gegeven. En omdat we mekaar altijd graag zullen blijven zien. Super trots op ons, Neleke. En nog meer op jou. Ook heel blij voor jou, papa Bowie. De meisjes zijn in goeie handen. En ik? Ik ben nu al helemaal verliefd op ons Dréetje», besluit hij.

Enthousiasme

Zijn volgers reageren erg enthousiast op het nieuws. «Wauw! Zo kan het dus ook», «Hoe mooi kan het zijn! Dikke proficiat aan allemaal!», en «Schoon! Dat is het leven», klinkt het onder meer.