OMG! Zijn influencers Acid en Anna-Livia uit elkaar?!

Het lijkt erop dat het sprookje tussen Nathan ‘Acid’ Vandergunst en Anna-Livia Smekens over & out is. Officieel werd het nog niet naar buiten gebracht, maar er zijn wel enkele duidelijke aanwijzingen...

Instagram / @vandergunstnathan
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Heeft hét powerkoppel van YouTube en Instagram een punt achter hun relatie gezet? Als we Anna-Livia mogen geloven wel, ja. Een volger vroeg haar op TikTok of ze nog samen is met Nathan. Haar korte (maar krachtige) antwoord: «Nee». Bovendien is er geen spoor meer van foto’s van hun tweetjes op de Instagrampagina van Anna-Livia. Een officieel statement over hun break-up is er echter (nog) niet.

Paniek

Op sociale media wordt er paniekerig gereageerd op het (mogelijke) nieuws. «Boos, in de war en nood aan uitleg», «Ik ga huilen als ze uit elkaar zijn», «Laat dit alsjeblieft een grap of roddel zijn», «Huh?! Mijn hart is echt gebroken», en «Waarom vraagt iedereen of ze uit elkaar zijn?!», klinkt het onder meer op TikTok en Twitter.

TikTok / @vanilack
View post on Twitter
View post on Twitter
View post on Twitter

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight