Ophef over outfit van Kanye Wests vrouw in Italië: «Ze is zo goed als naakt!» (foto)

Er is commotie ontstaan over een outfit die de vrouw van Kanye West, Bianca Censori, droeg tijdens hun trip in Italië. «Heel respectloos naar anderen toe», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Kanye West en zijn kersverse vrouw Bianca Censori genieten momenteel van de Italiaanse zon. Een zomerse outfit is dan meer dan logisch, maar Censori ging nog een stapje verder. De 28-jarige Australische architecte opteerde voor een doorzichtige outfit waaronder ze geen ondergoed droeg en omstaanders dus heel wat bekijks hadden.

Gebrek aan respect

Op sociale media hebben heel wat mensen hun bedenkingen bij de kledingkeuze van de knappe brunette, vooral ook omdat Italië een conservatief katholiek land is. «Heel respectloos naar anderen toe door zo goed als naakt buiten te komen. De Italianen zullen geschokt zijn», «Ze laat NIETS aan de verbeelding over», «Meid, doe eens wat kleren aan!», «Dit is thuis onder volwassenen sexy, maar nogal ongepast in het openbaar», en «De stijlvolle Italianen zullen niet bepaald onder de indruk zijn», is de algemene teneur.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be