Oscar nominees naar huis met een giftbag ter waarde van 125.000 euro

De Oscars van 2023 staan voor de deur, wat betekent dat de grootste Hollywoodsterren op dit moment in Los Angeles neerstrijken. De vele beroemdheden zullen niet met lege handen naar huis moeten, zelfs zij die niet genomineerd werden voor een beeldje.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Als de genomineerden niet naar huis gaan met het felbegeerde gouden beeldje, krijgen ze als troost in ieder geval een zeer royale geschenktas ter waarde van 126.000 dollar.

Elk jaar krijgen de genomineerden extravagante cadeaus, waaronder gratis reizen naar het buitenland, allerlei cosmetische behandelingen, luxe producten en mee

Everybody Wins

Ontvangers van de "Everybody Wins"-geschenktas krijgen ook een verblijf van drie nachten voor acht personen in een gerestaureerde Italiaanse vuurtoren, ter waarde van 9.000 dollar, en een uitje van 40.000 dollar naar een Canadees landgoed genaamd The Lifestyle.

Privé vuurtoren

Lash Fary, de oprichter van Distinctive Assets, vertelde Forbes: «Uiteraard kunnen de genomineerden het zich veroorloven te gaan en staan waar ze willen. Het gaat er niet om dat dit gratis is. Het gaat erom dat we een unieke plek hebben gevonden met ingebouwde privacy voor een beroemdheid.»

«Het is een vuurtoren op een eiland voor de kust van Italië. Het is erg privé.»

Genomineerden zoals Cate Blanchett, Michelle Yeoh, Austin Butler, Brendan Gleeson en meer zullen ook weglopen van de prijsuitreiking op zondag 12 maart met US$25.000 aan huisrenovaties, met dank aan Maison Construction.