Paris Hilton start nieuw IVF-traject: «Ik heb 20 jongensembryo’s maar droom van een meisje»

Paris Hilton is pas vorige maand mama geworden van haar zoontje Phoenix en droomt nu al van een dochter. De reality-ster vroor tijdens de lockdown twintig embryo’s in, maar dat blijken allemaal jongetjes te zijn. Ze zette daarom de behandeling opnieuw in gang.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

«Ik heb twintig jongens. Ik heb het proces vorige maand nog een keer gedaan, dus ik wacht op de resultaten om te zien of er een meisje bij zit», zo vertelt de 42-jarige aan ‘Glamour’. Ze onderging hiervoor al zeven keer een IVF-traject. De kersverse mama hoopt dat er deze keer wel een zusje voor Phoenix bijzit.

De reality-ster weet zelfs al een tijdje hoe ze haar toekomstige dochtertje gaat noemen. «Ze krijgt de naam London Marilyn Hilton Reum», zei ze vorig jaar in een interview met Ellen DeGeneres. Daarna legde ze ook de betekenis achter de naam uit: «Marilyn vernoemd naar mijn grootmoeder en London omdat het mijn favoriete stad is en ik vind Paris en London samen schattig klinken.»

Eerste plaatjes

De betekenis van Phoenix verhelderde ze eerder al in haar ‘This Is Paris’-podcast. Het zou staan voor «hoop, wedergeboorte en transformatie». Zijn middelste naam, Barron, is dan weer gebaseerd op Paris’ overleden grootvader.

Afgelopen week deelde Paris voor het eerst plaatjes van haar pasgeboren baby. Op de eerste foto zien we ook haar partner Carter Reum. Het is hun eerste kindje samen. De twee trouwden op 11 november 2021.