Ruth Beeckmans laat ‘boebel’ op voorhoofd wegnemen: «Je werd wat te grillig» (foto)

Ruth Beeckmans heeft haar kenmerkende moedervlek op haar voorhoofd laten verwijderen. Ze deelde een foto van het resultaat op Instagram. «Mooi mens, met of zonder boebel», wordt er daar gereageerd.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Al heel haar leven pronkte er een ‘boebel’ in het midden van het voorhoofd van Ruth Beeckmans. Die liet ze al die tijd vol trots staan, ook al kreeg ze er op sociale media af en toe bedenkelijke opmerkingen over.

Missen

Nu heeft de 40-jarige ‘Safety first’-actrice de «weloverwogen» beslissing genomen om het schoonheidsvlekje te laten wegnemen. «Voor wie zich zorgen zou maken, ik heb hem nog», schrijft ze bij een foto waarop ze de verwijderde ‘boebel’ toont. Ze voegt eraan toe dat hij «wat te grillig werd» en dat ze hem «altijd ook wel een beetje zal missen».

Respect

In de reacties wordt er vol bewondering gereageerd op haar keuze. «Zolang jij het zelf beslist is het goed», «Het stond je wel, maar je moet je eigen gevoel volgen!», «Mooi mens, met of zonder boebel», «Ruth blijft Ruth om naar te kijken, een actrice met karakter waar wij graag naar kijken», en «Je blijft een TOPMADAM», klinkt het.