Shakira draagt gedurfde outfit tijdens optreden: «Ze vertrouwt haar topje wel héél hard!» (video)

De Colombiaanse zangeres Shakira opteerde afgelopen zaterdag voor een opvallende outfit tijdens haar optreden in ‘The Tonight Show’. Dat was heel wat kijkers zeker niet ontgaan...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Shakira was te gast in de populaire talkshow van Jimmy Fallon en mocht haar nieuwe nummer ‘BZRP music session #53’ live brengen. Het gaat om een ‘wraaksong’ waarmee ze haar ex Gerard Piqué op de korrel neemt. «Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo, een Rolex voor een Casio», zingt ze onder meer.

Topje

De 46-jarige zangeres draafde op in een vakkundig uitgesneden bovenstukje en minstens even opvallende broek. Dat zorgde op sociale media voor verbaasde reacties. «Ik wil mensen kunnen vertrouwen zoals zij haar topje vertrouwt», «Ik vraag me af wat er zou gebeuren als ik die outfit volgende week op het werk zou dragen», en «Ze vertrouwt haar topje wel héél hard!», wordt er gereageerd.

Bewondering

De meesten staan echter stil bij haar tijdloze schoonheid. «Niet te geloven dat ze 46 is... Wat een lichaam!», «Hoe goed ziet ze eruit», en «Wat een prachtoutfit! Zo mooi!», lezen we ook.