Siska Schoeters toont lichaam in badpak: «Ik heb lang getwijfeld of ik deze zou delen» (foto)

Siska Schoeters heeft een inspirerende foto gedeeld op Instagram. Hoewel ze aanvankelijk twijfelde om in badpak te poseren, deed ze het toch. En wat een lovende reacties krijgt ze!

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Pasen staat voor de deur! Lees: paaseitjes eten à volonté. Ook Siska Schoeters houdt van dergelijke lekkernijen, ook al weet ze net als iedereen dat overdaad schaadt, en dus te veel chocolade niet goed is voor de lijn.

Bang voor reacties

Al wil de 40-jarige Radio 2-presentatrice met haar badpakfoto vooral duidelijk maken dat het oké is om niet graatmager te zijn en dat je dan eveneens volop mag genieten van paaseitjes zonder je daar schuldig over te voelen. «Ik heb lang getwijfeld of ik deze zou delen. Want de kranten gaan er weer een onnozele clickbait van maken. En ik ben zeker bang voor de reacties. Ik zou nog liever schrijven #bodypositive enzo. Want ik kan zoveel keto en intermittent fasting doen als ik wil. En Ansje van Superhero mag al 2 keer per week naar mijn gevloek luisteren. (Los van mijn gezaag dan nog.) Ik lust gewoon ook graag paaseitjes. Graag met zo crunch in», schrijft ze op Instagram.

Zacht buikje

«En de reden om hem dan wel te posten is simpel: als ik nog maar 1 meisje van 16, 25 of 41 jaar kan duidelijk maken dat zachte armpjes, billekes en een nog zachter buikje ook goed kan zijn, dan ben ik blij. Dat gezegd zijnde: laat u gaan met de paaseitjes dit weekend. Chocolade wordt snel slecht bij dit weer», besluit ze.

Bewondering

Haar moedig Instagrambericht levert haar massa’s respect op van haar volgers. «Je ziet er toch heel goed uit, Siska?», «Love you so much! Groetjes van een meisje van 40», «Door dit bericht werd mijn dag even goed. Waaaauuuuw», «Ik zou blij zijn met een lijf zoals dat van jou, op en top vrouwelijk!», «Zo’n posts moeten er meer zijn op sociale media!», «Waar zou jij je voor moeten schamen? Je ziet er super uit!», en «Wauw! Super mooie foto. Je mag er wezen, Siska! Trots zijn op dit lijf!», wordt er gereageerd.