Volgers maken zich zorgen over Tanja Dexters: «Je bent veel te mager!» (foto)

Een foto van Tanja Dexters zorgt voor verontwaardiging bij een deel van haar volgers. Die vinden dat ze de laatste tijd wel héél slank is...

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Twee maanden geleden liet Tanja Dexters haar achterwerk behandelen door middel van ‘cupping’, een techniek waarbij de huid vacuüm getrokken wordt, wat zorgt voor een betere doorbloeding en bijgevolg verklevingen en cellulitis kan verminderen. Afgelopen weekend maakte de 46-jarige ex-Miss België reclame voor de behandeling door een cheque van 480 euro weg te geven. «Voor een strakke huid, een stevige poep, een goede detox, weg cellulitis en zoveel meer!», promoot ze de techniek.

«Welke poep?»

Op de foto poseert ze in een body waardoor haar blote benen te zien zijn. Sommige volgers zijn van mening dat ze er nogal mager uitziet. «Slank is mooi, maar dit is te...», «Zo’n knappe madam, maar nu veel te mager!», «Ligt het aan mij of ziet ze er niet zo gezond uit?», en «Poep? Welke poep? Je bent veel te mager. Goed op weg naar anorexia...», klinkt het onder meer.

In de verdediging

Anderen vinden dan weer dat ze een «prachtig figuur» heeft en «nog altijd even knap» is. Enkele volgers springen tevens in de bres voor haar. «Als jullie haar allemaal zo bodyshamen, waarom volgen jullie haar dan? Gewoon om wat op haar kap te zitten... Niet iedereen heeft dezelfde smaak, de ene houdt van volslank, de andere van mager... Dus gewoon doorscrollen», lezen we ook.