WHUT? Khloe Kardashian en Brad Pitt zouden daten

Deze zag je niet aankomen: Khloe Kardashian en Brad Pitt zouden aan het daten zijn met elkaar. Volgens geruchten hebben de twee «een paar afspraakjes» in Parijs gehad. Hun relatie is (nog?) niet bevestigd, maar laten we het er toch even over hebben.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De Twitterpagina ‘Pop Tingz’ dropte afgelopen week plots een bommetje. De bron claimt dat 59-jarige Brad Pitt en 38-jarige Khloé Kardashian samen op enkele dates zijn geweest in dé liefdesstad. «Khloe Kardashian en Brad Pitt hebben naar verluidt een paar afspraakjes gehad in Parijs», luidt het bijschrift bij de post. Van fotobewijs is geen sprake en ook verdere details blijven uit.

Commentaar

Maar het was zeker voldoende om de fanbase in rep en roer te zetten. Zodra het bericht werd gedeeld, verschenen er al gauw oordelen van Twitteraars. Een gebruiker gaf commentaar op de vermeende romance van de twee en zei: «Ik doe alsof ik dit niet gelezen heb.» Een ander schreef dan weer: «Het zijn vrouwen als Khloe die het nooit leren.» En ook op Brad Pitt kwam kritiek: «Oh, nee! Niet na wat hij deed met Angelina.» (Toelichting: Angelina Jolie beschuldigt hem ervan haar en hun kinderen aangevallen te hebben.)

Échte bewijzen zijn er momenteel niet. Wel gaf Khloe Kardashian eerder al toe een oogje op de acteur te hebben. Zo zei ze in de Howard Stern Show: «Bring in Brad Pitt, and I’ll f*** him on air.» Duidelijke taal, maar voor nu nog even afwachten dus...