Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ deelt voor-en-na-foto van zwangerschap: «Ik mag absoluut niet klagen»

Winnie Bogaerts heeft enkele foto’s gedeeld van hoe haar lichaam eruitzag tijdens de zwangerschap en hoe ze er nu voorkomt. «Het duurde even voor ik me weer comfortabel voelde in mijn lichaam», is ze openhartig.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Op 22 september 2022 werd Winnie Bogaerts voor het eerst mama. Ze beviel van een prachtige dochter die de naam Lily kreeg. Inmiddels ligt de bevalling exact 40 weken achter haar, even lang als haar zwangerschap geduurd heeft. Een speciaal moment dus dat ze op Instagram in de kijker zet met een foto waarop ze 40 weken in verwachting is, en een kiekje van nu.

Lichaam omarmen

De 31-jarige mama schrijft erbij dat ze haar postpartum lichaam heeft leren accepteren. «Ik mag absoluut niet klagen over mijn herstel na de zwangerschap: ik was snel terug op de been en heb nergens blijvend last van. Je lichaam is sowieso anders na zo’n zwangerschap en het duurde even voor ik me er weer comfortabel in voelde, maar nu na 9 maanden heb ik het helemaal omarmd. Maar hoe het eruitziet doet er al niet toe, het is gewoon iets wonderbaarlijks wat je lijf kan en doet!», klinkt het.

Stralend

Haar volgers reageren erg enthousiast op haar foto’s. «Van harte proficiat met dat buikje», «Wat leuk! Zotjes hoe snel het gaat, hé», «Je ziet er stralend uit», «Good job, mama!», en “Leuke foto’s, beide van mama en dochter», wordt er onder meer gereageerd.

Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be