Zangeres Tina Turner (83) overleden

De wereldberoemde zangeres Tina Turner is overleden op 83-jarige leeftijd. Dat heeft haar woordvoerder woensdag bekendgemaakt.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

«Tina Turner, de ‘Queen of Rock ‘n Roll’, is vandaag vredig overleden na een lang ziekbed in haar huis in Kusnacht bij Zürich, Zwitserland», klinkt het in een persbericht. «De wereld verliest met haar een muzieklegende en een rolmodel».

Wereldhits

De in de VS geboren ster, die intussen de Zwitserse nationaliteit had, was een van de meest geliefde vrouwelijke rockzangeressen, bekend om haar charisma en tal van wereldhits, waaronder ‘What’s Love Got to Do With It’, ‘The Best’, ‘River Deep, Mountain High’ en ‘Private Dancer’.

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight