ZIEN: Harry Styles helpt opnieuw met huwelijksaanzoek tijdens concert (video)

Harry Styles onderbrak zaterdag zijn 'Love On Tour'-concert in Melbourne om een koppel dolgelukkig te maken. De Britse zanger stemde in met een jonge vrouw die vroeg of hij haar vriendje kon helpen bij een huwelijksaanzoek. Zijn show transformeerde in een romantisch spektakel voor de ogen van 50.000 mensen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Connie Morrison hield tijdens de show het tekstje «laat mijn vriend me ten huwelijk vragen» omhoog op haar smarphone. De ‘As It Was’-zanger reageerde verrast en stopte zijn concert halverwege. Hij vroeg toestemming aan haar vriendje Stevan Filiposki en overhandigde hem daarna een microfoon zodat hij zijn vriendin ten huwelijk kon vragen.

«Ik wil alleen even zeggen hoe goed Harry Styles is, maar er is iemand waarvan ik meer hou. Wil je met me trouwen?», klonk het. De vrouw accepteerde het aanzoek en het publiek juichte toen ze elkaar kusten. Hierna droeg Harry Styles zijn nummer ‘Cinema’ aan hen op.

Een concertbezoeker deelde het zoete moment op TikTok. De video gaat intussen viraal en heeft al meer dan 250.000 likes. Bekijk hem hieronder: