Het belangrijkste nieuws van 28 augustus: Parket geeft geen commentaar over Sven Pichal, Florence Welch onderging «levensreddende operatie» en nieuwsanker wordt live ten huwelijk gevraagd

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je weten over 28 augustus: Het parket geeft voorlopig geen commentaar op de zaak-Pichal, de frontvrouw van Florence + The Machine moest een spoedoperatie ondergaan, reporter vraagt nieuwsanker ten huwelijk tijdens live-uitzending en dieselprijs stijgt naar hoogste niveau in bijna jaar tijd

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

NEWS. Sven Pichal wellicht woensdag voor raadkamer, parket communiceert voorlopig niet

Het parket van Antwerpen communiceert voorlopig nog steeds niet over het onderzoek waarin radiopresentator Sven Pichal is aangehouden. Pichal zou woensdag in Antwerpen voor de raadkamer komen. Volgens verschillende media kadert zijn aanhouding in een onderzoek naar (beelden van) kindermisbruik. Lees hier de laatste updates.

SHOWBIZZ. Zangeres Florence + The Machine annuleerde Pukkelpop vanwege «levensreddende operatie»

Veel fans waren teleurgesteld toen ze vernamen dat het concert van Florence + The Machine op Pukkelpop geannuleerd werd. «Vanwege gezondheidsredenen», werd toen gezegd. De frontvrouw van de band, Florence Welch, komt nu zelf met een verklaring. «Ik moest eenspoedoperatie ondergaan.» Lees hier verder.

WTF. Reporter vraagt nieuwsanker ten huwelijk tijdens live-uitzending

Nieuwsanker Cornelia Nicholson zat midden in een nieuwsuitzending toen haar vriend en collega-journalist op de set verscheen met een boeket en een ring in zijn hand. Check hier de video.

NEWS. Dieselprijs stijgt naar hoogste niveau in bijna jaar tijd

De prijs van diesel wordt alweer een pak duurder, zo meldt de FOD Economie maandag. Het is van november vorig jaar geleden dat diesel tanken zo duur was. De kaap van de 2 euro per liter komt in zicht. Lees hier verder.