Het belangrijkste nieuws van 5 juli: Storm Poly eist 1 dodelijk slachtoffer, Frances Lefebure op de vingers getikt door Instagram en Europese vakantiebestemming vraagt om smartphone thuis te laten

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je alvast weten over 5 juli: vrouw gestorven in Haarlem door storm Poly, Instagram boos op Frances Lefebure die ‘naaktfoto’ deelt, de sigaar van Winston Churchill wordt geveild en zou jij je gsm niet meenemen op vakantie?

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

NEWS: Storm Poly: vrouw overleden in Haarlem

In Nederland raast storm Poly door het land. Het is de eerste zeer zware zomerstorm ooit in Nederland en daardoor de zwaarste zomerstorm ooit gemeten. Er viel al één dodelijk slachtoffer. Lees hier verder.

SHOWBIZZ: Frances Lefebure krijgt waarschuwing van Instagram: «Naaktbeelden mogelijk in strijd met regelgeving»

Frances Lefebure is door Instagram op de vingers getikt naar aanleiding van een promotiebeeld van het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’. «Belachelijk», klinkt het in de reacties. Bekijk de foto hier.

ON THE MOVE: DEZE Europese vakantiebestemming vraagt toeristen om hun smartphone thuis te laten

Zit jij dag in, dag uit met je neus in je smartphone? Kan je niet leven zonder TikTok? Klagen je vrienden, ouders en familie weleens dat je smartphone-verslaafd bent? Dan hebben we de ideale vakantiebestemming voor je gevonden om van die verslaving af te geraken. Ontdek ze hier.

WTF: Half opgerookte sigaar van Winston Churchill gaat onder de hamer

Geschiedenisliefhebbers krijgen deze maand de kans om te bieden op memorabilia van twee Britse ex-premiers. Zo worden op 19 juli een half opgerookte sigaar van Winston Churchill en een pijp van Harold Wilson geveild door veilingshuis Catherine Southon Auctioneers and Valuers. Lees hier verder.