Deze nummerplaat van een Tesla lokt veel reacties uit: «Alleen in België»

Als je investeert in een Tesla, mag het al eens wat meer zijn. Deze bestuurder koos voor een originele nummerplaat voor aan zijn wagen te plakken, maar op het internet wordt er nogal de spot mee gedreven...

door
edactie online
Leestijd 1 min.

In België heeft iedereen de mogelijkheid om zijn nummerplaat te personaliseren voor €1.000. Uiteraard dienen bepaalde regels gerespecteerd te worden bij de keuze van de woorden, en de gekozen combinatie mag nog niet in gebruik zijn. Veel automobilisten maken gebruik van deze gelegenheid en kiezen een nummerplaat die anderen een glimlach zal ontlokken.

GO!

Deze bestuurder koos voor de nummerplaat ‘3 2 1 GO’, alsof hij aan de start van een Mario Kart-race staat. Op sociale media lokt dat grapje veel reacties uit. «Goed gevonden», «Alleen in België», klinkt het. Anderen vinden de tekstkeuze dan weer grappig, en verwijzen naar enkele incidenten waarbij Tesla-wagens vuur vatten bij een ongeluk. Door hun accu branden elektrische wagens veel heviger en langer dan normale wagens. Sommige internetgebruikers vinden «3 2 1 blow» dan ook een meer gepaste nummerplaat.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be