Man grapte over huwelijk op tv maar ontkent nu dat hij zijn vrouw vermoordde (video)

De 39-jarige Amerikaan Timothy Bliefnick wordt beschuldigd van moord op zijn vrouw, de 41-jarige Rebecca Bliefnick. De man ontkent, maar een opmerkelijke passage uit een gameshow spreekt in zijn nadeel…

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Rebecca werd op 23 februari dood aangetroffen in haar huis in Quincy, Illinois. Haar lichaam werd ontdekt nadat ze haar drie zonen niet had opgepikt van school en een familielid naar haar op zoek ging. Onmiddellijk kwam er een verdachte uit de bus: haar echtgenoot Timothy. Zij en Timothy waren namelijk net apart gaan leven en verwikkeld in een vechtscheiding.

Timothy werd op 13 maart gearresteerd en aangeklaagd voor de moord op Rebecca. Hij pleitte in de rechtbank onschuldig.

Huwelijksdag

Maar nu zijn er opmerkelijke beelden van Timothy boven water gekomen. In 2019 nam hij deel aan het populaire spelprogramma ‘Family Feud’. Host Steve Harvey vraagt in het fragment wat de grootste vergissing was die Timothy gemaakt had op zijn huwelijksdag. Zijn antwoord: «Schat, ik hou van je, maar ‘ja’ zeggen?». Waarop hij snel de ‘grap’ nuanceerde: «Ik hou van mijn vrouw. Ik ga hier voor in de problemen geraken, niet?»

Rebecca, die als verpleegster werkte, vroeg onlangs een contactverbod aan tegen Timothy en zijn vader waarop Timothy zélf een contactverbod aanvroeg tegen Rebecca.