Ophef over koppel dat seks heeft in zee: «En dat in het bijzijn van kinderen!?» (video)

Een koppel ligt op sociale media onder vuur nadat ze seks leken te hebben in zee. Vooral het feit dat ze dat deden in het zicht van kinderen, zet kwaad bloed. «Wat een gebrek aan respect», klinkt het in de reacties.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het opvallende tafereel speelde zich onlangs af op de Rosario-eilanden in de Caraïbische Zee. Verschillende mensen genoten daar van het water, maar een koppel hield zich allerminst in en leek een vrijpartij te houden. Het is sowieso al bedenkelijk om dat op die plek te doen en al helemaal als er ook een kind te zien is op enkele meters van het koppel.

Verwerpelijk gedrag

Het fragment werd gedeeld op Twitter, waar de meerderheid verontwaardigd reageert. «Er zijn blijkbaar geen morele waarden meer», «Waarom gaf niemand hen aan? Zo onrespectvol!», «En niemand die er iets van zei?», «En dat in het bijzijn van kinderen!?», en «Wat een gebrek aan respect, dit is verwerpelijk gedrag», lezen we onder meer in de reacties. Een enkeling nam er geen aanstoot aan. «We zien zo al vaak beelden van oorlogen, waarom dan niet van liefde? De wereld heeft meer liefde nodig en minder oorlog», klinkt het ook.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be