Tiktoksters tonen hoe de straten van Parijs erbij liggen op soundtrack van ‘Emily in Paris’ en het resultaat is pijnlijk hilarisch (video)

De straten van Parijs liggen momenteel vol vuilniszakken en ander afval. De vuilniswagens rijden namelijk niet uit vanwege een grootschalige staking tegen de pensioenhervorming van president Emmanuel Macron. Maar twee nieuwe inwoonsters van Parijs laten het zich niet aan hun hart komen en deelden een ludiek filmpje op TikTok.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De Britse Grace Shadrack en Grace Foley verhuisden enkele maanden geleden naar Parijs. De twee haalden de inspiratie voor hun verhuis uit de Netflix-reeks ‘Emily in Paris’. Shadrack en Foley vetelden aan Buzzfeed News dat ze geen idee hadden dat er protesten waren uitgebroken tot ze een boze menigte tegenkwamen tijdens het shoppen. «It was pretty crazy», aldus Shadrack.

«We dachten dat het wel grappig zou zijn als we de soundtrack van ‘Emily In Paris’ gebruikten om al het vuilnis wat meer glamour te geven», aldus Foley die ook stelt dat de twee aan de kant van de arbeiders staan. Als titel voor het filmpje kozen ze: «Hopelijk kan Emily Parijs in het nieuwe seizoen redden!! xxx». En het publiek van TikTok weet de humor van de twee influencers wel te smaken: het filmpje werd ondertussen al meer dan 13 miljoen keer bekeken.

WTF

meer WTF