Vrijend koppeltje in toilet van vliegtuig betrapt: «Ik hoop dat het de piloot niet was!» (video)

Op beelden is te zien hoe een koppeltje op heterdaad betrapt wordt terwijl ze hun ding doen in het toilet aan boord van een vliegtuig. «Ze kregen allicht een stevig applaus toen ze buitenkwamen», wordt er gelachen in de reacties.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het opvallende tafereel speelde zich afgelopen vrijdag af tijdens een vlucht van EasyJet van Londen naar Ibiza. Op de beelden zien we hoe de passagiersleden een vermoeden hebben van wat er in het toilet gaande is. Wanneer een crewlid de deur van het toilet opent, zien we een koppeltje inderdaad stevig van jetje geven, wat voor heel wat hilariteit zorgt bij de ‘toeschouwers’.

Opgewacht door politie

De man trok meteen de deur terug dicht, maar inmiddels hadden al heel wat passagiers het ‘incident’ gefilmd. Bij aankomst in Ibiza werd het koppel dan ook door de politie opgewacht wegens ongepast gedrag aan boord van het vliegtuig.

Applaus

Het filmpje ging vliegensvlug viraal, met intussen al bijna vijf miljoen views. «Je kan tegenwoordig zelfs geen vluggertje meer doen in alle rust en kalmte», lacht iemand in de reacties. «Ik hoop dat het de piloot niet was!», reageert nog iemand. «Ze kregen allicht een stevig applaus toen ze buitenkwamen», klinkt het nog.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be