Vrouw klaagt ex-man aan voor discriminatie nadat hij «haar verliet voor jongere vrouw»

Een Britse vrouw heeft haar ex-man aangeklaagd voor leeftijdsdiscriminatie nadat hij haar verliet voor een jongere vrouw. Het is niet de eerste aanklacht, sinds het koppel twee jaar geleden uiteen ging klaagde Eleanor Belson haar man Tim al drie keer aan.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Eleanor klaagde haar ex onder ander aan omdat ze dacht dat hij vanwege leeftijdsdiscriminatie een einde aan hun huwelijk maakte. Na een weeklange hoorzitting in Londen werden haar aantijgingen van discriminatie afgewezen omdat ze zelf het huwelijk verliet en de nieuwe vriendin van Tim ouder is dan zij.

De rechtbank, onder leiding van rechter Holly Stout, concludeerde dat de relatie tussen de twee, zowel privé als professioneel, onherstelbaar beschadigd was. Beiden beschuldigden elkaar van liegen en wangedrag.

Affaire

Eleanor en Tim trouwden in 2009. Eleanor werkte als boekhouder bij zijn bedrijf in Hatton Garden, Londen, genaamd Jewellery Validation Service. Hun relatie begon in 2021 te verzuren toen Tim beweerde dat zijn vrouw op vakantie ging en een affaire was begonnenmet een oudere buurman, wat zij ontkent.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be