Vrouw koopt Ozempic op zwarte markt, maar sterft bijna: «Het is een mirakel dat ik nog leef»

Wie dezer dagen wat kilootjes wil verliezen, heeft vast al van Ozempic gehoord. De Britse Michelle Sword kocht een namaakversie op de zwarte markt, en bekocht dat bijna met haar leven.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Michelle dacht dat ze Ozempic injecteerde, maar eigenlijk diende ze zichzelf veel te veel pure insuline toe. De Britse had de injecties gekocht via een advertentie van iemand die zichzelf een ‘online schoonheidsspecialiste’ noemde op sociale media. Twee dagen later arriveerde haar pakketje.

Duizelig

Maar na de eerste injectie begon Michelle zich duizelig en gedesoriënteerd te voelen. Niet veel later viel ze neer op de grond. Ze werd gelukkig snel gevonden door haar dochter Cadie. Ambulanciers steldenvast dat haar glucoselevels veel te hoog waren, en dat haar aderen dichtgeklapt waren. Eenmaal in de ziekenwagen kreeg Michelle een toeval. Daarnaast begon haar hart het te begeven.

In het ziekenhuis kreeg Michelle de nodige zorgen toegediend en kon haar leven gered worden. Ze zou er geen langdurige problemen aan overhouden. «Het is een mirakel», zegt ze.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be