Wat je dus absoluut NIET tegen je vriendin mag zeggen als ze een bikini koopt: «Da’s durven!» (video)

Altijd leuk om je lief beet te nemen, al zijn er wel enkele no-go’s. Je ex erbij betrekken, bijvoorbeeld...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

TikTok-koppel Sam en Monica maakt er een sport van om elkaar te pranken. Dat heeft hen intussen al een waanzinnig volgersaantal van drie miljoen opgeleverd. Onlangs behaalde slechts één video bijna hetzelfde aantal views, al zou dat te maken kunnen hebben met het feit dat er een gevaarlijke grens werd opgezocht.

Mooie herinneringen

In de video zien we Monica immers een bikini uitkiezen in de winkel. Wanneer ze een exemplaar in haar handen houdt, reageert Sam als volgt: «Mijn ex had die vroeger. Mooie herinneringen!». Haar daaropvolgende gelaatsuitdrukking spreekt boekdelen. «Dat meen je niet! Je weet niet eens wat je als ontbijt gegeten hebt, laat staan dat je je herinnert wat je ex droeg?»,aldus Monica. Daarop ontmijnt Sam de situatie door te zeggen dat het een grapje was.

Op zetel slapen

In de reacties beseffen hun volgers dat Sam zich met zijn prank op glad ijs waagde. «Hahaha, da’s durven!», «Hij speelt met vuur», «Zei hij dat nu écht?!», « Er gaat er eentje op de zetel slapen», «Ik voel haar hart breken», en «Wel mooi om te zien hoe ze discussiëren met een lach op hun gezicht», lezen we onder meer.

WTF

meer WTF

Spotlight

Hoe saai is jouw datingprofiel?

Iedereen die single of poly is, zit tegenwoordig op een datingapp om nieuwe mensen te leren kennen. Maar hoe weet je of jouw datingprofiel niet te saai is? Maak kennis met de tegenhanger van de ‘red flags’, de ‘beige flags’.

meer Spotlight