Jonge vrouw (25) valt met fiets in de Zenne: zoekactie aan de gang

Sinds zondagnacht zijn de hulpdiensten in Eppegem, bij Zemst, op zoek naar een 25-jarige vrouw uit Eppegem. Ze zou volgens twee getuigen in de Zenne zijn gevallen. Dat meldt het parket van Halle-Vilvoorde.

Foto Belga
door
BElga
Leestijd 1 min.

Rond 01.00 uur zondagnacht maakten de twee getuigen melding van een vrouw die met haar fiets aan het jaagpad in Eppegem in de Zenne zou gevallen zijn. Daarop startten de politiezone Kastze en de brandweer een zoekactie in de rivier, voorlopig nog zonder resultaat.

De familie van de 25-jarige vrouw heeft al sinds zaterdagavond geen contact meer met haar. De twee getuigen konden haar op foto’s identificeren. «Maar we kunnen pas uitgaan van een definitieve identificatie wanneer het lichaam gevonden is», zegt Carol Vercarre, woordvoerder van het parket Halle-Vilvoorde.

België

meer België

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight