Oeps: Italië-spits gaat (bijna) met de billen bloot tijdens iets te enthousiaste viering (video)

Italië-spits Ciro Immobile heeft de EK-winst van zijn land uitbundig gevierd, maar misschien een tikkeltje té uitbundig. De Italiaan verloor tijdens een glijbeurt naar de tribune met Italiaanse fans prompt zijn voetbalshortje.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Niet heel Wembley, maar enkel het beperkte Italiaanse supportersvak mocht vieren na de EK-finale van Engeland tegen Italië gisteren. Ook de Italiaanse spelers zelf waren door het dolle heen met hun Europese titel, en dan gebeuren er al eens ongelukjes. Wanneer de Squadra Azzura op hun buik naar de Italiaanse fans glijdt, verliest aanvaller Ciro Immobile daarbij zijn voetbalshortje. Terwijl de rest al een juichgebaar maakt om de supporters op te hitsen, heeft Immobile eerst nog z’n handen vol om zijn broek weer op te trekken.

Kwartfinale

Het is niet de eerste keer dat de Azzuri strippen op het veld. Na de kwartfinale tegen België ontdeden onder andere Belotti en Di Lorenzo zich ook al van hun voetbalbroekjes - maar ditmaal bewust. De Italianen deelden de onderste helf van hun tenue uit aan fans in de tribune.