Officieel: Messi tekent bij PSG, begroet uitzinnige menigte in Parijs (video)

Paris Saint-Germain heeft dinsdag de komst van Lionel Messi aangekondigd. Kort nadat de bij Barcelona vertrokken wereldster geland was op een vliegveld in de Franse hoofdstad, tweette de club een video waarin de druk gespeculeerde toptransfer wordt bevestigd. «Een nieuwe diamant is aangekomen in Parijs. Hij heeft nummer 10», valt onder meer te lezen.

door
Belga, Redactie Online
Leestijd 1 min.

Op beelden is te zien hoe de Argentijnse superster na zijn aankomst in Parijs de uitzinnige PSG-fans begroet vanuit een raam op de luchthaven. Hij draagt een t-shirt met het opschrift ‘Ici C’est Paris’, de slogan van PSG. Straks legt Messi zijn medische tests af, morgen om 11 uur zou hij officieel worden voorgesteld in het Parc des Princes.

«We zijn weer samen»

Paris Saint-Germain profiteert van de financiële chaos bij Barcelona. De Spaanse club, altijd een concurrent van PSG in de Champions League, kon en mocht door een schuldenlast de Argentijn niet meer onder contract houden. Bij de Franse vicekampioen vormt Messi straks de aanval met de Fransman Kylian Mbappé.en de Braziliiaan Neymar. Met die laatste speelde hij al samen bij Barcelona. «We zijn weer samen», postte Neymar op Instagram.

Volgens officieuze berichten gaat Messi voor twee jaar tekenen bij Paris Saint-Germain.