Core Festival maakt volledige line-up bekend: Amaliah, Lefto Early Bird, Benny the Butcher en meer

De line-up van CORE Festival is rond! Het tweedaagse boutique festival dropt vandaag nog 15 namen voor de tweede editie die plaatsvindt op zaterdag 27 en zondag 28 mei in het prachtige Ossegempark, aan de voet van het Atomium in Brussel en te midden van de schoonheid van de groene natuur van de Belgische hoofdstad. Onder meer Amaliah, Benny the Butcher en Bibi Seck zijn toegevoegd aan de affiche.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Alle nieuwe namen op een rijte

Amaliah, Benny the Butcher, Bibi Seck, Caballero & JeanJass, De Schuurman, Dino Lenny, Ewan McVicar, Jamie 3:26, Jasper Tygner, Jordan Vickors, Lefto Early Bird, M I M I, Nu Genea Live Band, SuperJazzClub, Suze Ijó

Van Angèle tot Goldband

De tweede editie van CORE Festival zal de Belgische festivalzomer in schoonheid aftrappen met een bijzonder boeiende en eclectische mix van pop, quality indie, live elektronische muziek, hiphop, soul, r&b en alternative dance, verspreid over 4 verschillende podia in het schilderachtige Ossegempark. Op het indrukwekkende open-air podium Ardo zullen festivalgangers genieten van onder andere NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Little Simz, Pusha T, Masego en Kokoroko. Op zaterdag neemt Angèle de honneurs waar, op zondag is het aan Moderat. Andere opvallende muzikale gasten op het openluchtpodium zijn alt-J en Goldband.

PinkPantheress en Eliza Rose

Op de indoor Endoma stage is er livemuziek van onder meer Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, PinkPantheress, DOMi & JD Beck, Channel Tres, Unknown Mortal Orchestra en JPEGMAFIA. In het magische Groentheater op het outdoor AltVerda podium trekt CORE Festival volop de kaart van alternative dance met blikvangers The Blessed Madonna en Romy naast andere acts zoals HAAi en Eliza Rose. Fans van housemuziek zullen kunnen verzamelen aan de intieme en sfeervolle Orlo voor sets van Joy Orbison, Hunee, Lefto Early Bird en Jordan Vickors.

Tickets voor CORE Festival zijn te koop via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 82 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage), een weekendticket vanaf 147 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).