Opnames van vierde seizoen ‘Emily in Paris’ starten in 2024 dankzij Olympische Spelen

Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ komt er dan toch sneller dan verwacht. Na de stakingen in Hollywood raakte bekend dat de serie flinke vertraging opliep. Maar dankzij de Olympische Spelen van 2024, die plaatsvinden in de Franse hoofdstad, steekt Netflix toch vaart in het nieuwe seizoen. Dat schrijft Variety.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

De opnames van het nieuwe seizoen starten al begin januari. Normaal gezien zou de serie al afgelopen zomer ingeblikt worden, maar de stakingen bij de scenaristen en acteurs in Hollywood zorgden voor uitstel.

De opnames zomaar verplaatsen naar de zomer van 2024 kon echter niet. Door de Olympische Spelen staat er een stop op alle opnames in Parijs van juni tot september. Op andere plaatsen, rond de Concorde en Jardins du Trocadero, mag al niet meer gefilmd worden vanaf maart. En daar stopten de problemen niet voor ‘Emily in Paris’. ‘Cité du Cinema’, de studio waar de vorige drie seizoenen ingeblikt werden, is al volgeboekt vanaf half november, eveneens door de spelen. De Netfix-serie zal nu dus opgenomen moeten worden in de Studios Monjoie. De rest wordt gefilmd op straat. De producers sloegen er evenwel in om alle puzzelstukjes bij elkaar te leggen, en prikten nu een startdatum voor de opnames: januari 2024.

Wat kunnen we verwachten van seizoen 4?

In een kleine vooruitblik op de serie onthulde Lily Collins, die Emily vertolkt, dat het nieuwe seizoen «meer plezier, meer mode en meer drama» belooft. «En hoewel Emily’s hart altijd trouw blijft aan Parijs, neemt haar leven enkele onverwachte wendingen dit seizoen. Wees niet verrast als ze plots uitwijkt naar Rome.»

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be