Nieuwe koerierdienst levert boodschappen binnen 10 minuten aan huis

De ‘flitsbezorgdienst’ Gorillas heeft haar eerste warehouses in België geopend. Gorillas bezorgt binnen 10 minuten boodschappen op elke gewenste locatie binnen de bezorggebieden in Antwerpen en Brussel; of dat nu thuis, op kantoor, bij een vriend of in het park is. De Berlijnse startup heeft in iets meer dan 10 maanden meer dan 60 warehouses gebouwd en is inmiddels actief in onder andere Parijs, Amsterdam, Londen, Berlijn en München. Het plan is om na de lancering in Antwerpen en Brussel ook uit te breiden naar andere steden in België.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

«We zien in de markt een groeiende behoefte naar flexibiliteit en verse en lokale producten. We zijn er dan ook van overtuigd dat Gorillas snel de go-to oplossing wordt voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen in België», voorspelt Luc van Emmerik, general manager Benelux van Gorillas. «Om dit te bereiken werken we nauw samen met lokale producenten en leveranciers. Zo willen we in iedere stad naast de vertrouwde merken ook een lokaal assortiment aanbieden.»

Gorillas werkt ook met Belgische producten zoals o.a. Meurisse. Daarnaast zijn er meerdere gesprekken met lokale producenten en leveranciers.

Antwerpen en Brussel

Inwoners van de wijken Zuid, Centrum en Eilandje in Antwerpen en de Brusselse gemeentes Ukkel, Elsene en Etterbeek hebben met de app van Gorillas toegang tot meer dan 1.500 veelgebruikte artikelen tegen supermarktprijzen. Voor het bezorgtarief van 1,80 euro worden de boodschappen overal binnen het bezorggebied afgeleverd.