Welke chipssmaak blijft in de rekken liggen? Dat beslis jij!

Enkele maanden geleden stelde Lay’s drie nieuwe chipssmaken voor die gebaseerd zijn op gerechten uit iconische restaurants. Nu we de verschillende smaken hebben kunnen proeven, wil het bedrijf maar één van de drie smaken behouden. En jij bepaalt welke van de drie fastfoodsmaken mag blijven!

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Lay’s werkte dit jaar samen met drie populaire ketens – Pizza Hut, KFC en Subway – om enkele nieuwe smaken op de markt te brengen. In de ‘KFC Original Recipe Chicken’ proef je de wereldbekende mix van kruiden en specerijen die typisch zijn voor KFC. ‘Subway Teriyaki’ smaakt zoet en pittig, net zoals het gelijknamige broodje bij Subway. En ‘Pizza Hut Margherita’ is volgens Lay’s de perfecte combinatie van romige mozzarella en fruitige tomaten waar Pizza Hut voor gekend staat.

De smaken zijn jammer genoeg ‘limited edition’ en zullen dus binnenkort uit de rekken verdwijnen. Maar niet getreurd, één van de ‘Restaurant flavours’ mag wel blijven en zal zelfs een vast waarde in het Lay’s-assortiment worden. En welke chipssmaak mag blijven, dat bepaal jij zelf. Nog tot eind november kan je op jouw favoriet stemmen via www.lays.be/irf. Ben je er nog niet helemaal uit welke van de drie smaken het beste bij je past? Dan helpt de test hieronder je misschien op weg.