Bizar. De Camping Bike is een fiets en tent in één

Met de fiets én de tent op vakantie gaan, mag dan wel steeds populairder worden, erg handig is het niet. Niet alleen vergt het heel wat ingenieus sjouwwerk om je tent en andere benodigheden op je fiets te krijgen, maar bovendien is de kans groot dat je je heel de nacht ligt af te vragen of je stalen ros wel veilig is.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Cercle The World komt met dé perfecte oplossing op de proppen: de Camping Bike. Oftewel een fiets én tent in één die je naar de mooiste kampeerplekjes weet te brengen.

Opvouwbaar bed

Het is de Duitse Bernhard Sobitta die met het idee op de proppen kwam. Oorspronkelijk wilde hij een fiets creëren die tegelijk dienst deed als hangmat, maar uiteindelijk maakte dat project plaats voor de Camping Bike. Die is voorzien van een grote cirkel in het midden met daarin een opvouwbaar bed. Bovendien kan je een zeil bevestigen aan de cirkel om ‘s nachts jezelf en je fiets droog te houden. Momenteel zit de fiets nog in een testfase en kan je hem nog niet kopen, maar de beelden beloven alvast veel goeds.