Budget bruiloft? Deze keten komt nu met een eigen trouwcollectie

Waar een bruiloft vroeger zo groots en duur mogelijk moest zijn, zien we de dingen tegenwoordig liever wat meer ingetogen. In plaats van tweehonderd gasten nodigen we er twintig uit en in plaats van een budget met vier nullen, houden we het op drie. Maar wie weleens een trouw heeft georganiseerd, weer dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Sowieso is het al een moeilijke opgave om de gastenlijst in te korten. Je wil namelijk niemand voor het hoofd stoten, maar anderzijds heb je ook geen zin om de hele avond alleen maar hallo te moeten zeggen tegen je gasten. Bovendien wil je toch een mooie locatie, prachtige bloemen, lekker eten én een perfecte outfit - en als je niet oppast, kost dat je stukken van mensen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop budget alternatieven voor zij die hun bruiloft graag wat bescheidener houden. En er komen er elke dag nog enkele bij. Kledingketen Zara heeft nu een trouwcollectie gelanceerd met wel erg aanlokkelijke prijzen - voor 90 euro heb je al een prachtige jurk in je bezit waar je zonder gêne mee voor het altaar verschijnt. Wij krijgen alvast zin om een trouw te plannen...