COOL. Upway lanceert exclusieve collectie opgeknapte e-bikes

Naar aanleiding van de Europese Week van de Mobiliteit brengt Upway, het online platform voor opgeknapte e-bikes, zes creatives samen voor een exclusieve collectie e-bikes om elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar twee goede doelen die pleiten voor fietsmobiliteit.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Upway is het eerste en enige platform dat elektrische fietsen van welgekende merken koopt, opknapt en doorverkoopt. Denk bijvoorbeeld aan Cowboy, Gazelle en VanMoof. De aangeboden e-bikes op Upway zijn tot 60% goedkoper dan een gloednieuwe elektrische fiets. De kwaliteit van het aanbod wordt gewaarborgd door de 20-punten inspectie die volgt op elke herstelling en de eenjarige garantie.

Creatives voor e-mobiliteit

Tijdens de Europese Week van de Mobiliteit pakt Upway uit met een unieke samenwerking om op een creatieve manier fietsmobiliteit in de kijker te zetten: een collectie van zes opgeknapte e-bikes van zes creatives uit België en Nederland. De e-bikes zijn voorzien van hun herkenbare iconische graphics: getekend, geschilderd, geknutseld of bedrukt. Extra pluspunt: de e-bikes zijn niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook functioneel en voorzien van een waterafstotende laag. Zo kun je in alle weersomstandigheden genieten van je e-bike.

Bij de samenwerking zijn niet de minste Belgische namen betrokken. De wonderlijke illustraties van Brecht Vandenbroucke barsten van de referenties naar de pop- en gamecultuur en sieren de pagina’s van onder meer Le Monde en The New York Times. Geïnspireerd door haar Afro-Belgische roots reflecteert Loulou João met haar candy coated plastic personages op de uitdagingen en moeilijkheden in de echte wereld in haar digitale safe space, een universum die de lezers van The New York Times en The New Yorker en gebruikers van MTV en Spotify bekoort. Denk ook aan de populaire illustrator en cartoonist Eva Mouton, gekend van haar autobiografische geïllustreerde columns, die de fiets opvrolijkt met haar kleurrijke tekeningen.

Goede doelen

De opbrengst van de zes limited edition customized e-bikes gaat integraal naar twee goede doelen die Upway’s visie rond duurzame fietsmobiliteit delen: Bike for life van de Belgische Fietsersbond en de Nederlandse Stichting Cycling 4 Climate.

De exclusieve limited edition van de zes opgeknapte artistieke e-bikes die weerproof zijn worden tijdens de Europese Week van de Mobiliteit (16/09-22/09) aangeboden op upway.be, voor een vaste prijs van €999 per e-bike.