Dankzij deze keten kunnen jij, je gezin én je hond nu matchend door de regen ploeteren

Vroeger was het alleen weggelegd voor identieke tweelingen, nu springen we allemaal op de kar: matchende outfits. Heel wat merken kwamen de afgelopen tijd al met collecties op de proppen waardoor je bijvoorbeeld een mini-versie van je outfit voor je kroost kon aanschaffen, zodat jullie samen de show kunnen stelen. Maar winkelketen Arket gaat nog een stapje verder.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Wie een beetje vertrouwd is met wat er speelt op modevlak, kent vast de Zweedse kledingketen Arket. Die is onderdeel van de H&M Group, maar focust meer op minimalistische designs en ecologisch verantwoorde materialen. Hun kleding staat bekend om z’n uitgepuurde, praktische silhouetten en dat is ook voor deze nieuwe collectie niet anders.

Zweedse regenkledij

Arket sloeg namelijk de handen in elkaar met Tretorn, een Zweeds bedrijf dat zich al sinds 1891 specialiseert in regenkledij. Samen ontwierpen ze een collectie bestaande uit regenparka’s, regenschoenen en andere rubberen accessoires die geïnspireerd zijn door de traditionele Zweedse regenuitrustingen. Maar wat de collectie echt speciaal maakt, is dat er zowel aan jou als je kroost als je viervoeter is gedacht. Mits een investering kan je voortaan dus helemaal matchend als gezinnetje de regen trotseren. Of dat ook iets is wat je echt wil, is aan jou om te beslissen.

Prijzen starten vanaf 20 euro, een regenjas voor volwassenen kost je 150 euro. Voor het hondenjasje betaal je 75 euro.