Dankzij deze superhandige Zara-hack koop je nooit meer te kleine kleding

Opgelet! Deze hack kan wel eens van levensbelang voor je zijn. Het is niet alleen een handige, je zal er ook nog eens heel wat geld mee uitsparen. In de winkel Zara is het vaak een hele klus om de juiste maat te vinden. De ene keer pas je met gemak in een kledingstuk, de andere keer moet je jezelf erin hijsen. Nu is er een trucje waarmee je dat probleem niet meer hebt. We leggen het helemaal voor je uit.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Mensen die bij Zara winkelen, moeten aandachtig zijn. We weten allemaal dat de kleding in de Spaanse winkelketen klein uitvalt. Daardoor is het niet gemakkelijk om de juiste kledingsmaat te vinden. Daar komt nu verandering in, want dankzij dit handig trucje koop je jouw kledij nooit meer te klein.

Het label

Op elk kledingstuk kan je een label vinden, meestal bovenaan aan de binnenkant van het exemplaar. Op ieder etiket is er altijd een symbooltje aanwezig. En laat dat net heel belangrijk zijn. Wanneer je een omgekeerde driehoek ziet staan op het label, betekent het dat het kledingstuk iets kleiner is. Als er een vierkantje op het etiket staat dan wil dat zeggen dat het item normaal valt. Voilà, gedaan met te kleine maten te kopen.