Dankzij deze TikTok-hack kies je makkelijk je volgende vakantiebestemming

Dat je op vakantie wil, weet je al. Maar waar naartoe? Dat is een hele andere vraag, zeker omdat je niet in je eentje weggaat. Kiezen tussen jouw favorieten en die van je reisgezelschap is geen makkelijke opgave en kan weleens voor wrijving zorgen. Genoeg van dat probleem? Goed nieuws, want TikTok heeft de ideale oplossing gevonden.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het is TikTokster Eva Shuman die met de erg makkelijke, maar desalniettemin handige oplossing op de proppen kwam. Intussen doen heel wat TikTokkers haar na want je kan meteen zelf thuis aan de slag met het trucje.

Het enige wat je nodig hebt, zijn een grabbelton, pen en papier. Laat iedereen van je reisgezelschap drie bestemmingen op een papiertje schrijven: als eerste een land waar je echt heel graag eens naartoe wil, als tweede een bestemming in eigen land en als derde een stad die je leuk lijkt voor een citytrip. Doe alle papiertjes in het bakje en laat een onschuldige hand nu grabbelen. Lees de papiertjes één voor één voor en het laatste lotje dat overblijft, wint. Kies vervolgens met het hele gezelschap welke van de drie bestemmingen op het papier het beste past bij het budget dat jullie voor ogen hadden en klaar is Kees!