Deze muziek luisteren we het liefst tijdens de seks

Muziek doet wat met een mens. Het juiste deuntje kan ervoor zorgen dat we zin hebben om te dansen of om te wenen. Om mensen te zien of om alleen te zijn. Om na te denken of om ons uit te leven. Enkele muzieknoten zeggen vaak meer dan woorden, zoveel is zeker. En ook tijdens een intieme of onstuimige vrijpartij kan een achtergrondmuziekje wonderen doen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het is een enquête van Womanizer nabij 22.315 participanten die duidelijkheid brengt. Naar welke muziek luisteren we graag tijdens de seks? Waar wordt de gemiddelde mens zoal opgewonden van? Er werd geen onderscheid gemaakt tussen soloseks en seks met een ander, dus ook een goede masturbatiesessie kan baat hebben bij een passend deuntje.

Verenigde Staten zijn buitenbeentje

Over het algemeen bleek popmuziek de populairste keuze: in Australië, Oostenrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Italië, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore, Spanje, Zwitserland, Taïwan en het Verenigd Koninkrijk verkozen de deelnemers een popsong boven andere muziek. Alleen in de Verenigde Staten stond R’n’B helemaal bovenaan. Klassieke muziek was een populaire tweede en in Zwitserland scoorde hiphop verrassend hoog.