Dit parfum ruikt naar je favoriete aperitief

Met een woonkamerparfum kan je vaak de mist in gaan: te chemisch, te sterk, te flets. Maar heb je al eens gedacht aan een woonkamerparfum met een hint van je favoriete aperitief? Gin, bijvoorbeeld?

Foto Pexels
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het Amsterdams parfumlabel Abel Odor en gin-merk Tanqueray hebben de handen in elkaar geslagen voor een huisparfum met de subtiele geur van de London Dry Gin: jeneverbes, engelwortel, koriander en zoethout. De geur werd ontwikkeld door meesterparfumeur Isaac Sinclair.

De jeneverbes, geteeld in de dichte bosgebieden van India, is het hoofdingrediënt in de geur. Met een houtachtige, balsamico noot, vormt dit een levendige basis die de onmiskenbare knipoog naar Tanqueray gin oplevert. Koriander geeft een kruidig aspect aan de geurcompositie, waar de engelwortel een aards en bloemig effect met zich meebrengt. Een subtiele hint van zoethout geeft diepte aan het geurprofiel.

De geur werd gebotteld in een reed diffuser.

Urban life

meer Urban life

Spotlight

Twitter gaat zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken

Twitter gaat de zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken. Zij kunnen vanaf midden volgende maand niet meer worden aangeraden als interessant in Twitters ‘For You’-lijst, zo maakte eigenaar Elon Musk bekend in een reeks tweets. Die lijst wordt door Twitters algoritmes samengesteld uit tweets en Twitter-gebruikers die lijken op degene die een gebruiker al volgt en die populair zijn.

meer Spotlight