Dit seksspeeltje werd speciaal ontwikkeld voor kersverse moeders

Hoewel er niet vaak over gerept wordt, is seksualiteit na de bevalling voor veel vrouwen een dingetje. Hun lichaam is grondig veranderd, ze zijn zowel fysiek als mentaal nog aan het bekomen en in de kamer ernaast ligt een kleine baby te slapen die van het minste wakker wordt. Niet makkelijk dus om je seksueel genot heruit te vinden, maar daar komt nu verandering in.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het is seksspeeltjesbedrijf Smile Makers die via een enquête kersverse moeders ondervroeg over hun seksuele noden. Daaruit bleek dat 75% van hen zich zorgen maakt over hoe ze opnieuw plezier kunnen beleven in bed, terwijl 60% van hen moeite heeft met hun lichaamsbeeld.

In stilte genieten

Met die info ging Smile Makers aan de slag en zo ontwierpen ze uiteindelijk The Whisperer aka De Fluisteraar. Een vibrator ter grootte van een lipstick die zich concentreert op de stimulatie van de clitoris, omdat veel kersverse moeders penetratie nog niet meteen zien zitten. Dankzij het zeer discrete volume hoeven mama’s bovendien niet bezorgd te zijn dat ze hun baby wakker zouden maken. Ideaal om na de bevalling stilaan opnieuw seksueel genot te beleven.