Doe eens een personaliseerbaar chocolaatje cadeau dankzij Neuhaus

Wie België zegt, zegt chocolade en andersom. De twee begrippen gaan als het ware hand in hand en we gaan er prat op de beste, lekkerste chocolade in de wereld te bereiden. Moeten we ergens op bezoek? Dan nemen we standaard een doos pralines mee, want dat hoort gewoon.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het enige nadeel van zo’n doos is dat je soms voor onaangename verrassingen komt te staan. Niet iedereen lust elke praline en sowieso hebben we allemaal een favoriet. Sommigen houden van likeur, anderen van praliné en voor nog anderen mag het wel wat exotischer.

Onderkant en topping

Daar heeft Neuhaus nu iets op bedacht. Met Chocolate Duets geeft de chocolatier de mogelijkheid aan de klant om zelf de lekkerste creaties te maken. De pralines bestaan uit twee delen: een onderkant en een topping. Hoe je die combineert, beslis je zelf. In totaal is het mogelijk om 36 verschillende combinaties samen te stellen, met smaken die variëren van framboos tot gezouten karamel. Een doos met 36 pralines zal 33 euro kosten, voor 60 chocolaatjes betaal je 49 euro. De Chocolate Duets mag je vanf 30 augustus in de winkelrekken verwachten. Nog even geduld dus!