Drie webshops om Belgische cadeautjes te scoren

December staat voor de deur, de feestdagen komen er erg snel aan en dat betekent dat ook de cadeautjesstress steeds reëler wordt. Traditioneel gezien kopen is de decembermaand dé pakjesmaand bij uitstek, of je nu helemaal losgaat bij Sinterklaas of net voor Kerstmis. Maar waar begin je je pakjesjacht?

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Uiteraard kan je online alles vinden en kan je je cadeautjes zelfs van de andere kant van de wereld laten komen. Leuk en exotisch, maar niet bepaald goed voor het milieu of voor de lokale economie. Bovendien heeft ons eigen land zoveel te bieden dat het haast zonde is om géén Belgisch presentje in de schoen of onder de boom te leggen. Shop je liever vanuit je comfortabele zetel? Geen probleem, wij selecteerden drie webshops waar je terecht kan voor Belgische cadeautjes.

A Better Blend

Net zoals elk jaar is ook in 2021 A Better Blend weer van de partij. De Antwerpse conceptstore strijkt zoals gewoonlijk neer in de Grand Bazar, maar ook online vind je een deel van hun selectie terug. Het concept is simpel: alles bij A Better Blend is esthetisch erg bevredigend - niet moeilijk met twee architectes aan het roer - én afkomstig van Belgische bodem.

Kazidomi

Wie houdt van biologisch winkelen is vast al vertrouwd met Kazidomi. Bij aankoop van een lidmaatschap kan je via hun platform makkelijk al je ecologisch verantwoorde boodschappen doen, die vervolgens bij je thuis worden geleverd. Of je nu op zoek bent naar tomaten in blik of een dagcrème voor de gevoelige huid: ze hebben het allemaal. Speciaal voor de feestdagen lanceert Kazidomi vijf 100% Belgische en duurzame cadeauboxen: The zero waste box, The cocooning box, The festive box, The holiday cookies box en The gourmet box. Prijzen variëren van 34,99 euro tot 88,99 euro.

ingePAKTAntwerpen

Wie in Antwerpen woont, kent ingePAKTAntwerpen wellicht nog van hun tijdelijke pop-up. Tegenwoordig ligt hun nadruk volledig online. In de webshop kan je terecht voor cadeautjes allerhande, een groot deel afkomstig uit België, de rest uit Europa. Onder andere de Belgische merken Redopapers en Rainpharma zijn vertegenwoordigd en zetten wij alvast op ons verlanglijstje voor kerst!