DROOMJOB. Je kan nu betaald worden om een jacuzzi te testen

Heb jij al jarenlang de indruk dat je voorbestemd bent voor grootse dingen? Vind jij relaxen belangrijker dan wat ook in het leven? En ben je niet te verlegen om op de foto te gaan? Dan hebben we zojuist de ideale ‘job’ voor jou gevonden!

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Want wat blijkt? Het Nederlandse wellness-bedrijf Welvaere is op zoek naar enkele enthousiastelingen die het wel zien zitten om hun Ducktub Bjorn hottub te testen. Onbetaald weliswaar, maar je krijgt er wel wat voor in ruil.

Test, test

Zij die geselecteerd worden als testers, mogen namelijk in hun eentje, als koppel of met vrienden een dagdeel lang badderen in de hottub. En vervolgens is het aan jou om je ongezouten mening te geven over de jacuzzi in kwestie. Wat vond je ervan? Wat kon beter? Terwijl jij baddert worden er ook foto’s genomen van je ervaring, dus het is wel de bedoeling dat jij (en je eventuele vrienden) dat zien zitten. «We willen benadrukken dat iedereen een moment voor zichzelf verdient. Het zou dus mooi zijn als we veel verschillende mensen onze hottubs kunnen laten testen. We vinden het erg belangrijk om diversiteit te laten zien», aldus de eigenaar van Welvaere Chiel Kraai aan Grazia.

Meer info vind je op de website van Welvaere. Solliciteren kan nog tot 1 november!