Heb jij deze nieuwe pastavorm al geproefd?

Pasta komt in allerlei vormen en maten. Hoewel het aanbod dat je bij ons is de winkelrekken vindt al vrij uitgebreid is, stelt het slechts een fractie voor van wat de pastawereld allemaal te bieden heeft. Elke Italiaanse regio, elke stad zelfs heeft zo z’n eigen specialiteiten en het is dan ook haast onmogelijk om alle variëteiten te kennen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Een pastamerk dat je wellicht wel kent is Barilla. Hun volledige gamma is reeds enorm, maar daar komt nu nog een nieuwe pastasoort bij: de papiri.

Autodesigner maakt pasta

Die nieuwigheid hebben we te danken aan Walter de Silva, een autodesigner die onder andere actief is bij Alfa Romeo en Audi. Het is de eerste keer dat hij samenwerkt met een bedrijf uit de voedingsindustrie, wat de lancering van de papiri nog extra speciaal maakt. Wat je mag verwachten? Een redelijk korte pasta in de vorm van een opgerold stuk papier, met penne-achtige ribbeltjes aan de buitenkant. Dankzij de vorm houden de papiri saus extra goed vast, wat de smaakbeleving ten goede komt. Wij weten alvast wat we vanavond klaarmaken.