IKEA helpt je uit de nood met je interieur tijdens de Live Shopping sessies

Interieurstyling, het is niet voor iedereen weggelegd. Terwijl de één binnen de tien minuten een prachtige compositie heeft bedacht, lijkt het interieur van anderen jaren na de verhuis nog steeds op een bijeengeraapt rommeltje. Je hebt het in je of niet, zo simpel is het.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Dat betekent echter niet dat je geen hulp kan inschakelen om je interieur er coherenter én mooier uit te laten zien. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een interieurarchitect of -vormgever, maar niet iedereen heeft zo’n budget voor handen.

Feestelijk tafelen

In dat geval kunnen de nieuwe IKEA Live Shopping sessies uitkomst bieden. De Zweedse interieurketen geeft je voortaan regelmatig interieuradvies tijdens livesessies op hun website. De eerste Nederlandstalige sessie wordt geleid door Anne Catherine Gerets en vindt plaats op donderdag 2 december om 20 uur. Gerets leert je alles wat je wil weten over het samenstellen van de perfecte feesttafel en kijkers kunnen ook vragen stellen via de live chat. De bedoeling is uiteraard dat een deel van de kijkers ook effectief wat koopt bij de keten, maar kijken is gratis, dus doe met de informatie wat je zelf wil.

Je vind de Live Shopping hier.