Is jouw haar ook altijd meteen weer vet na het wassen? Dat zou weleens HIERAAN kunnen liggen...

Vet haar, we krijgen er allemaal weleens mee te maken, maar prettig is het niet bepaald. Niet alleen voelt het onaangenaam aan als je met je vingers door je haar gaat, maar bovendien ziet het er ook nog eens onverzorgd uit. Slecht voor je zelfbeeld en niet meteen wat je noemt een goede eerste indruk op anderen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Wil je vet haar vermijden, dan is het uiteraard van belang om je haarhygiëne op punt te stellen. Niet te vaak wassen, maar ook niet te weinig is de boodschap. Maar wat nu als je al meteen na een wasbeurt te kampen krijgt met vette lokken?

Bruin water

Wel, je haarborstel zou weleens de boosdoener kunnen zijn. We staan er vaak niet genoeg bij stil, maar net zoals je kapsel is ook je borstel regelmatig toe aan een wasbeurt. Daar kwam TikTokster @everything_tidy snel achter toen ze haar borstels een uurtje in wat water met shampoo te weken legde... Het water kleurde na een uur namelijk bruin door al het vuil dat zich in de borstels had opgehoopt. Heb jij je haarborstel nog nooit gewassen? Dan weet je nu wat je te wachten staat...