Koud in huis? Liever potje seks dan verwarming om op te warmen

Hoewel de energieprijzen de laatste tijd enigszins gezakt zijn, blijft je huis verwarmen een dure aangelegenheid. We doen dan ook allemaal op dagelijkse basis een extra laagje aan om de thermostaat toch vooral niet te hoog te hoeven zetten zonder continu te bibberen. Al kiezen heel wat onder ons voor nog een andere aanpak: seks.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Een recente enquête van Lovehoney brengt enkele interessante conclusies aan het licht. Want ja, de crisis heeft een impact op hoe we daten én op hoe we onze seksualiteit ervaren.

Crisis, maar niet tussen de lakens

Eerst en vooral: nee, je bent niet de enige als je door de crisis extra stress ervaart. Maar liefst 64% van de ondervraagden is vaker gestrest en 57% slaapt daardoor ook slechter. Maar ongeveer evenveel procent van de ondervraagden probeert dat op te vangen door vaker te masturberen, omdat het een makkelijke manier zou zijn volgens hen om te ontspannen.

Maar het gaat nog verder, want 20% van de deelnemers geeft aan regelmatig tussen de lakens te duiken om op die manier op te warmen. Verder verkiest een derde van de ondervraagden om tegenwoordig thuis te daten, waardoor ze geld uitsparen, maar waardoor een date ook vaker leidt tot seks. Een op de tien bevraagden gaf bovendien aan om sneller bij een partner in te trekken uit financiële overwegingen.