Kunst om je lijf? Dat kan met de nieuwe Primark x Keith Haring collectie

Ben je op zoek naar een voordelige outfit, dan rep je je naar de dichtstbijzijnde Primark, dat weet iedereen. We associëren de kledingketen daarentegen doorgaans niet met kunst. En daar gaan we in de fout. Primark slaat dezer dagen namelijk de handen in elkaar met Keith Haring, voor een betaalbare, kunstige kledingcollectie in de herkenbare stijl van de kunstenaar.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Abstracte, dikke zwarte lijnen, veelkleurige figuren zonder gezicht en motieven met rode hartjes. Ze zijn allemaal terug te vinden in de 37-delige kledingcollectie. Een rood, wit en zwart kleurenpalet vormt de basis, met een vleugje kleur in de vorm van serotonine-opwekkende gezichtloze figuurtjes.

Vrolijke, vrolijke kleding

Zoals het Primark betaamt, haal je de items voor een aantrekkelijk prijsje in huis. Zo betaal je 10 euro voor een T-shirt, 4 euro voor 3 paar sokken en 14 euro voor een paar schoenen. Ideaal voor de grootste fans van Keith Haring of voor zij die de kunstenaar nog niet kenden en op deze manier kennis willen maken met zijn stijl. Vrolijk word je er alvast wel van!